• Tel (0040)723.347.375

  • E-mail office@terasis.ro

Despre noi

business

Terasis Consult este un furnizor integrat de servicii de consultanta de afaceri, solutii de finantare antreprenoriala si de formare profesionala in afaceri. Prin varietatea solutiilor comerciale, de finantare si de programe de dezvoltare, ne propunem sa ii sustinem pe antreprenori in procesul de lansare si de dezvoltare al afacerii lor si pe angajati in evolutia carierei lor.

Obiectivul Terasis Consult este de a deveni unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de consultanta in afaceri de pe piata romaneasca si europeana si de a dezvolta parteneriate de calitate si durabile cu clientii sai.

Misiunea companiei este sa contribuie la cresterea afacerii clientilor sai si la consolidarea succesului acestora pe piata. Fie ca vorbim despre solutii de finantare, de formare profesionala sau de solutii comerciale, abordarea Terasis Consult este individualizata in functie de obiectivele si resursele clientilor sai.

Valorile noastre sunt:

  • Transparenta relatiei cu clientii, concretizata printr-o comunicare de calitate pe tot parcursul colaborarii
  • Respectul pentru toti colaboratorii nostri: clienti, angajati, parteneri de afaceri
  • Unicitatea solutiilor propuse, adaptate fiecarui client
  • Sinergia construita cu clientii si colaboratorii nostri pentru a dezvolta parteneriate durabile
  • Timpul dedicat fiecarui client pentru a intelege pe deplin nevoile care stau la baza construirii solutiei

Stim cat este de importanta imaginea unei companii pe piata si fata de proprii si potentialii angajati, de aceea sustinem cresterea echilibrata a unei companii care stie sa gestioneze cea mai valoroasa resursa – capitalul uman. Prin realizarea unei analize a culturii organizatiei Dumneavoastra, a interviurilor cu echipa de manageri si prin analiza strategiei de dezvoltare a afacerii, cream si implementam planuri personalizate de dezvoltare profesionala a echipei de angajati din companie.

Infiintarea si lansarea unei companii noi pe piata romaneasca reprezinta o activitate solicitanta din punct de vedere al timpului alocat si al resurselor umane.Terasis Consult gestioneaza toate aspectele legate de infiintarea noii companii printr-o abordare de tip One stop shop – de la aspectele administrative (inregistrari la Registrul Comertului si documentele aferente) pana la identificare sediului potrivit si la instalarea utilitatilor, precum si tot ceea ce tine de angajarea resurselor umane si de dezvoltarea retelei de vanzari si parteneriate in stadiul de lansare a afacerii.

Pentru antreprenorii care doresc sa isi lanseze un business nou sau sa se dezvolte, oferim consultanta pentru accesarea de fonduri europene, management si implementare de proiecte.

Suntem aici pentru a sustine cu expertiza investitorii locali si straini pentru o lansare rapida si eficienta a afacerii lor.

Suntem in totalitate dedicati serviciilor de calitate, respectarea termenelor si a rezultatelor asumate, dand dovada in acelasi timp de o abordare flexibila in relatia cu clientii.

Flexibilitatea ofertei de training

Abordarea flexibila a training-urilor oferite permite clientilor nostri indeplinirea nevoilor educationale specifice si maximizarea rezultatelor in contextul investitiei lor.

Fie prin trimiterea unui angajat la un curs deschis oferit de reteaua noastra de traineri, fie prin realizarea unui curs in cadrul companiei sau dezvoltarea unui seminar cu tematica dedicata, ne asiguram ca primiti exact cursul care se potriveste personalului Dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe despre modul cum programele noastre de cursuri din oferta locala sau internationala pot contribui la cresterea afacerii Dumneavoastra, va asteptam cu intrebari la tel (0040)723.347.375 sau pe e-mail la office@ terasis.ro.