• Tel (0040)723.347.375

  • E-mail office@terasis.ro

Scoala de antreprenoriat “Value for you” – descopera finantarile pentru start-up si afla cum iti poti creste afacerea

Scoala de antreprenoriat “Value for you” iti propune prin intermediul unui pachet de seminarii si cursuri de antreprenoriat, derulate cu suportul studiilor de caz si al lucrului in echipa, sa iti dezvolti abilitatile antreprenoriale in corelatie cu oportunitatile de pe piata nationala si internationala. Vei afla cum o idee prinde contur in cadrul unui Plan de afaceri bine pus la punct si cum poti obtine finantarea necesara in etapa de start-up. Iti vei imbunatati abilitatile de business networking cu ajutorul invitatilor din mediul antreprenorial si vei afla care sunt factorii de succes ai antreprenoriatului.

Seminariile se adreseaza unui target vast de participanti:

  • Antreprenorilor care doresc sa aplice pentru finantarea afacerii lor
  • Studentilor care doresc sa isi lanseze o afacere de pe bancile facultatii
  • Angajatilor care doresc sa desfasoare o activitate antreprenoriala
  • Tuturor celor care doresc sa isi lanseze o afacere si/sau sa acceseze surse de finantare nerambursabila

Seminar “Planul de afaceri-cheia unei finantari de succes ” – 7 aprilie, 17h-20:30h

Planul de afaceri constituie punctul de start pentru orice afacere si, in acelasi timp, un instrument eficace de obtinere a unei finantari din surse nerambursabile sau de la un finantator privat. Pe masura ce activitatea se dezvolta, Planul de afaceri devine un punct de reper pentru orice antreprenor si de monitorizare a evolutiei afacerii sale. In acest context, seminarul de fata isi propune ca sa ofere un model de construire a unui plan de afaceri complet si simplu de utilizat de catre fiecare om de afaceri.

Printre subiectele abordate se numara: importanta Planului de afaceri, elementele unui Plan de afaceri pentru o afacere de succes, strategie si obiective de afaceri, marketing si pozitia firmei pe piata, bugetare. Pe parcursul seminarului, fiecare participant va avea ocazia sa lucreze la propriul Plan de afaceri, folosind template-ul pus la dispozitie de organizator.

Seminar de afaceri “Cum iti finantezi un start-up?” – 14 aprilie, 17h-20:30h

Cand demarezi o afacere, solicitarile bugetare depasesc adeseori propriile posibilitati de sustinere. Din fericire, alternativele de finantare nerambursabila din fonduri UE si ajutoarele de stat, precum si sursele private rambursabile constituie un suport important pentru un start-up. Acest seminar va ofera intr-o maniera centralizata informatii despre sursele de finantare pentru antreprenori, disponibile pe piata romaneasca, cu focus pe eligibilitatea solicitantului si a afacerii, precum si pe recomandari specifice de finantare pentru afacerea ta.

In decursul seminarului, vei afla despre rolul finantarii intr-un start-up, care sunt sursele de finantare nerambursabile pentru start-up, liniile de finantare UE pentru antreprenori : descriere, informatii despre eligibilitatea solicitantului si a afacerii si ajutoarele de stat pentru start-up dar si despre alternative de surse de finantare privata existente pentru afacerea ta: business angels, venture risk capital, crowdfunding si fonduri de investitii pentru start-up – cum functioneaza la nivel global vs Romania.

Seminar “Cum iti prezinti afacerea catre un finantator privat?” – 21 aprilie, 17h-20:30h

Antreprenorilor si persoanelor care doresc sa isi lanseze o afacere le propunem un seminar interactiv despre finantari private prin business angels si fonduri de investitii si despre modul de a le accesa eficient. In acest context, prezentarea afacerii catre investitor, intr-o maniera concisa si clara, reprezinta primul si cel mai important pas in atragerea finantarii. Vom vorbi despre ce anume il intereseaza pe finantator intr-o investitie, dar si despre cum ar trebui sa solicite o finantare antreprenorul.

Vom aborda subiecte de un real interes pentru participant: rolul finantarilor private (business angel si fond de investitii) pentru afaceri,etapele aplicarii pentru o finantare privata in afaceri si elementele unei prezentari eficiente si de succes a afacerii: structura, continut, modalitati de prezentare.

Seminar “Cum accesezi fondurile nerambursabile pentru antreprenori?”28 aprilie, 17h-20:30h

Ai o afacere sau doresti sa iti lansezi un start-up? Indiferent de domeniu, te confrunti cu un necesar sporit de fonduri pentru a-ti demara afacerea. In 2016 vei beneficia de un mix unic de linii de finantare nerambursabila din fonduri UE si ajutoare de stat. Si, pentru ca vrem sa iei decizii informate, te invitam sa descoperi ce finantare se potriveste pentru afacerea ta si, mai ales, cum poti sa accesezi aceste fonduri.

Temele abordate in decursul seminarului iti permit sa descoperi sursele de finantare nerambursabile din fonduri UE si de stat, sa potiselecta mixul potrivit de finantare pentru afacerea ta, sa dobandesti informatii valoroase despre eligibilitatea ta si a afacerii tale pentru finantarile nerambursabile   , sa inveti despre etapele realizarii unei aplicatii de finantare nerambursabila si nu in ultimul rand sa identifici clar obiectivele de finantare pentru afacerea ta in corelatie cu Planul de afaceri.

Taxa de participare este 100 lei/participant/seminar si include acces la prezentare, materiale suport si pauza de cafea.

Se acorda 10% discount suplimentar pentru participare la min. 2 seminarii.

Se acorda 30% reducere pentru studenti si pensionari; pentru participarea la min 2 seminarii se acorda 10% reducere suplimentara.

Cursuri de antreprenoriat “Value for you”

In cadrul celor 3 module de cursuri dedicate activitatii de antreprenoriat, vei invata sa lucrezi cu instrumente de planificare si monitorizare a afacerii, cum ar fi Planul de afaceri, Strategia de marketing, Bilantul si Contul de profit si pierderi, iti vei dezvolta abilitatile de leadership si inteligenta emotionala.

Modul I: Cum cresti antreprenorul din tine?(16 ore)

Modul II: Strategii de crestere a afacerii (16 ore)

Modul III: Leadership si inteligenta emotionala (16 ore)

Taxa de participare este 790 lei/participant/training si include acces la prezentare, materiale suport si pauze de cafea.

Se acorda 30% reducere pentru studenti si pensionari; pentru participarea la min 2 module se acorda 10% reducere suplimentara.

Participarea la aceste cursuri iti permite sa interactionezi cu antreprenori de succes din piata romaneasca, sa lucrezi in echipa cu persoane selectate care au scopuri antreprenoriale similare, sa obtii feedback de la profesionisti pentru ca ideea ta de afaceri sa poata avea succes si, mai ales, sa dobandesti incredere in abilitatile tale antreprenoriale si manageriale.

Detalii despre inscrieri la adresa office@terasis.ro, tel 0723347375, www.terasis.ro.

Inscrie-te la curs