• Tel (0040)723.347.375

  • E-mail office@terasis.ro

Consultanta de afaceri

Business setup in Romania 

Folosind know how-ul propriu si al retelei noastre de parteneri, va asiguram un suport de tip One stop shop pe parcursul infiintarii legale si comerciale a companiei Dumneavoastra in Romania. Oferim suport cu documentatia legala necesara infiintarii unei noi companii, asiguram selectia personalului necesar in demararea activitatii, promovarea afacerii Dumneavoastra prin realizarea de materiale media corporate, identificarea si amenajarea spatiului necesar desfasurarii activitatii.

Marketing si promovare in afaceri

Pe o piata concurentiala in crestere, modul cum cream si promovam imaginea unei companii isi pune direct amprenta asupra cifrei de afaceri si a satisfactiei clientilor nostri. Terasis Consult va propune un pachet complet de promovare a produselor si a afacerii Dumneavoastra, folosind canale online si offline de comunicare: bugetare media, web design, campanii de promovare in retele media (Facebook, Twitter, Linkedin), materiale de presa, pliante, cataloage si brosuri, precum si instrumente de follow up a rezultatelor implementarii acestor pachete.

Lansarea si dezvoltarea retelei de distributie a unei companii

Suntem convinsi ca activitatea eficienta de vanzari este cheia unui business de succes, atat in Romania cat si pe pietele internationale, indiferent de industrie. Va sustinem in construirea si demararea unei retele proprii si prin parteneri de vanzari care sa va permita un avantaj competitiv semnificativ. Ne ocupam de selectia personalului de vanzari, instruirea cu cursuri personalizate, contractarea cu partenerii, crearea unor bugete de vanzari periodice si monitorizarea implementarii obiectivelor de vanzari.

Creare personalizata de planuri de formare profesionala

Prin realizarea unei analize a culturii organizatiei Dumneavoastra, a interviurilor cu echipa de manageri si prin analiza strategiei de dezvoltare a afacerii, cream si implementam planuri personalizate de dezvoltare profesionala a echipei de angajati din companie. Dispunem,de asemenea, de sisteme eficiente de evaluare a planurilor de dezvoltare a resurselor umane.

graphic