• Tel (0040)723.347.375

  • E-mail office@terasis.ro

Stress management de succes folosind tehnici NLP

“Unul din modurile cele mai eficiente pentru a trece peste un trecut trist si pentru a ne asigura un viitor fericit este acela de a ne antrena in a ne simti bine in fiecare dimineata fara un motiv special. Daca va treziti dimineata cu o stare de bine si entuziasm, sigur veti lua decizii mai bune privind viata voastra” Richard Bandle, co-fondator NLP

Abilitatea de a-ti gestiona propriile procese mintale si emotii sta la baza abilitatii de a ne gestiona pe noi insine in modul cel mai eficient.

Programarea Neuro-Lingvistica este o metoda utilizata de milioane de persoane din toata lumea pentru dezvoltarea personala si profesionala, facilitand cresterea performantei in diverse domenii: comunicare, sport, leadership, medicina, invatamant, vanzari, arte, etc.

NLP are aplicabilitate in stress management si gestiunea emotiilor prin intelegerea functionarii mintii umane,  identificarea si integrarea strategiilor comportamentale de succes. In acelasi timp, NLP studiaza impactul pe care il are lingvistica asupra neurologiei si ne invata cum sa gandim si sa comunicam in modul cel mai potrivit atingerii obiectivelor personale.

Terasis Consult iti propune sa participi la Cursul de Stress Management folosind NLP (Programare Neuro-lingvistica) care iti va schimba abordarea despre viata personala si profesionala. Informatiile oferite in cadrul acestui curs, insotite de tehnicile practice de Programare Neuro Lingvistica furnizate de un trainer certificat, te vor ghida catre o mai buna gestiune a propriei vieti, un echilibru emotional si o capacitate imbunatatita de  luare a deciziilor. Pe parcursul celor doua zile de curs, vei lucra in echipa si vei pune in practica cunostintele tehnice dobandite prin exercitii personalizate.

Pret de participare: 1200 lei (TVA inclus) /participant; pretul include sala de conferinta dotata cu echipamente si birotica business, cafea si patiserie, suport de curs tiparit, acces la materiale video si audio

Detalii despre curs si inscrieri la tel: 0040723347375, e-mail: office@terasis.ro.

Durata curs: 2 zile  

 

Inscrie-te la curs